Viser alle 4 resultater

Ryg-Cremeren

Den Originale!

Creme på ryggen NÅR og HVOR du vil! – Vejer intet, betyder alt

Tilbud køb den nu for KUN 129,-
Vejl. pris 149,00 kr. pr. stk. 

Anbefalet af læger
m
  • 19 blide massagekugler
  • Langt. anatomisk skaft
  • Let
  • Blid
  • Hurtig
  • Hygiejnisk

Den stærkt efterlyste ”ekstra hånd”, der gør det let og behageligt at få creme på ryggen. Ryg-Cremeren kan bruges til alle slags creme: almindelig creme, sol-creme og medicinsk creme.

Creme på ryggen- også solcreme.

I årevis har kvinder som mænd i alle aldre bakset med fantasifulde forsøg. Ingen løser rigtigt problemet med at nå det velkendte stykke”ingenmands-land” omme på ryggen: klude viklet om badebørster, slaskende plastic på grydeskeer, svampe limet på pinde, er blot eksempler på klodsede og dyre, creme-slugende forsøg.

Med en effektiv letvægter som Ryg-Cremeren, behøver du ikke lege Storm P. Den er den ideelle løsning på den irriterende, tørre og stikkende plet mellem skulderbladene, rigtig mange af os kender. Også til den vigtige solcreme er den en nem og en perfekt hjælp.

Ryg-Cremeren vejer næsten intet. Dens 50 cm. lange, buede skaft sørger for, at du kan nå overalt på kroppen. De mange kugler på cremehovedet fordeler og masserer blidt cremen ind. Nem og hurtig lindring og altid ved hånden

Sådan bruges den

Har du én favoritcreme, åbner du til kammeret bag rullerne og fylder den i her. Rygcremerens klare låg skrues nænsomt over massage-kuglerne efter brug og holder cremen frisk.

Ønsker du at skifte mellem creme og dufte forskelligt fra dag til dag? Så smører du blot lidt creme ovenpå rygcremerens massage-kugler fra gang til gang i stedet.

Brug også rygcremeren til at fordele creme på resten af kroppen. Massér efter med hænderne. Det sparer tid, så du kan komme i tøjet og hurtigt ud af døren.

Rengøring af rygcremeren er let at gøre i hånden eller i opvaskemaskinen.

Beskyt den mod slag og stød og du har en ven i årevis.

Tilbud!
Original price was: 99.00 kr..Current price is: 79.00 kr.. Inkl. moms
Tilbud!
Original price was: 149.00 kr..Current price is: 129.00 kr.. Inkl. moms