Viser alle 6 resultater

Sunpati

Sunpati er velvære, liv og naturlig glød til alle hudtyper. International kvalitet i hverdråbe og en gave til hud og sjæl. Sunpati betyder “Paradis” på tibetansk og Sunpati´s produkter føles da også som paradis på huden og i sindet.

0 Kemi – Kun Naturens Magi

Sunpati hudpleje bygger til enhver tid på 100% naturlige, udsøgte phyto-lipider. Alle rige på nærende anti-oxidanter, lignaner, phyto-steroler, mineraler og vitaminer. Hver eneste er nøje udvalgt og potenseret efter sine hud- og aroma-terapeutiske værdi, der igen er betinget af højeste kvalitet. Ingredienserne i alle olier, ekstrakter og serums er primært økologiske og/eller vildsamlede. Alt er udvundet ved skånsom koldpresning, mikrodestillation og CO2-ekstraktion. Kilderne er blomster, blade, nødder og bark.

Kloge kvinders valg

De anerkendte virkninger er værdsatte hos brugerene, der roser os for, at vores produkter både holder, hvad de lover og er drøje i brug. Vi takker og sender æren tilbage til de naturlige ingrediensers høje kvalitet, de unikke kompositioner og deres måder at samarbejde med huden om naturlig balance.

Til alle aldre og hudtyper

Avanceret sammensat og nemme at bruge. Sikrer, din hud får det den har brug for med et minimum af produkter. Og at du kan komme ud af døren om morgenen og i seng om aftenen – uden at skænke din hud en tanke derimellem. Holder længe – både på din hud og i flasken. Blot få dråber på ren, fugtig hud, morgen og/eller aften giver en ren, smidig, og smuk hud i balance. En hud du føler dig godt tilpas i. Uanset hudtype og alder.

Vores bestseller

Sunpati´s Serum & Face Oil indeholder bl.a. olier fra Golden Leaf Sunpati: Tibets vilde rhodondendron – og den eneste spiselige af verdens 800 rhodondendronarter.
Den indsamles skånsomt i hånden, mens dens blomster står i fuldt flor og lyser højt oppe på Himalayas klippespalter. Både olien, plantens blomster og blade indgår i forfinende hudpleje, rensende te og balancerende meditationer.

Udvisker hverdagens spor

Sammensætningen i Sunpati Serum & Face Oil opbygger og beskytter dag og nat:

  • Fugter, forfiner og fornyer
  • Booster og beriger
  • Forebygger urenheder
  • Giver klar og jævn hudtone
  • Mindsker porer, ar og fine linier
  • Dæmper pigment-skygger.

Alt det bedste i én flaske: Sunpati Serum & Face Oil giver dig de fineste råvarer. 100% naturlige op mod 90% økologiske. Alt bæredygtigt dyrket, forarbejdet og indsamlet. Alle er certificerede, friske og med størst muligt indhold af hudplejende, genopbyggende og beskyttende phyto-aktiver.

h

Se vores lækre Sunpati produkter herh