Viser 1–12 af 16 resultater

Sunpati Hudpleje
Sunpati er velvære, liv og naturlig glød til alle hudtyper. International kvalitet i hver dråbe og en gave til hud og sjæl. Sunpati betyder Paradis på tibetansk og Sunpati´s produkter tilbyder en flig af Paradis til hud og i sind.

0 Kemi – Kun Naturens Magi
Sunpati hudpleje bygger til enhver tid på 100% naturlige, udsøgte phyto-lipider. Rige på eksklusive ati-age anti-oxidanter, nærende lignaner, phyto-steroler, mineraler og vitaminer. Nøje udvalgte og potenserede efter hud- og aroma-terapeutisk værdi – igen betinget af højeste kvalitet. Olier, ekstrakter og serums er primært økologiske og/eller vildsamlede. Skånsomt udvundne ved koldpresning, mikrodestillation og CO2-ekstraktion fra blomster, blade, nødder og bark

.
Kloge kvinders valg
De anerkendte virkninger er værdsatte. “Holder hvad den lover”, “Bedre end langt dyrere cremer og olier”, “Kan ikke undvære den!”, lyder det fra den voksende gruppe af “Skønt Afhængige” kloge kvinder. (Og såmænd også flere og flere mænd.)

Vi takker og sender æren videre til de naturlige ingredienser, deres  kvalitet, de unikke kompositioner og deres samarbejde med huden i en naturligt forfinende balance. Tårnhøj kvalitet til fornuftig pris og skøn og virksom pleje gør Sunpati til et klogt valg til alle aldre og hudtyper.

Avanceret indhold – nem at bruge
Sunpati dækker din huds behov med et minimum af produkter. Og sikrer, at du kan gå ud af døren om morgenen og i seng om aftenen – uden at skænke din hud en tanke derimellem.
Produkterne holder længe – både på din hud og i flasken. Blot få dråber på ren, fugtig hud, morgen og/eller aften giver en ren, smidig, og smuk hud i balance. En hud du føler dig godt tilpas i. Uanset hudtype og alder.

Bestseller
Sunpati´s Serum & Face Oil Classic  er Danmarks mest sælgende og hyppigst genkøbte ansigtsolie.

Golden Leaf Sunpati
… er Tibets vilde rhodondendron. Den eneste spiselige af verdens 800 arter.
Den indsamles skånsomt i hånden, mens dens blomster står i fuldt flor og forvandler Himalayas klippespalter til et lysende, velduftende blomsterparadis. Både olien, plantens blomster og blade benyttes til forfinende hudpleje, rensende te og balancerende meditationer.

Alle Sunpatis produkter er 100% naturlige og økologisk baserede.

Klik på videoen og hør super søde Nikita fortælle hvor enkelt hun oplever, det er at bruge Sunpati Serum & Face Oil

h
Se vores lækre Sunpati produkter herh