Viser 1–12 af 19 resultater

Krops- og basisolier

Basisolier

Vores basisolier er 100% naturlige og helt uden tilsætning. Den høje kvalitet gør dem både holdbare og velegnede til pleje af hud eller hår og til massage. Brug dem direkte fra flasken eller bland dem efter behov.

En basisolie dufter neutralt og stilfærdigt af det den er: En ren råvare. Ønsker du både duft og ekstra virkninger, anbefaler vi vores rene æteriske olier. Her finder du skønne dufte med hud- og aromaterapeutisk effekt.

Alle vores basis-olier er rene, filtrerede olier godkendt til kosmetisk brug og har veldokumenterede positive, plejende virkninger. Leveres i lys-beskyttet flaske, der sikrer at de holder deres høje niveau af anti-oxidanter m.m.

Massage og badeolier

Massage er en vidunderlig måde at slappe af og koble fra på. Formålet med massagen kan være mange, men en vigtig ingrediens for alle formål, må dog siges at være valget af den rigtige massageolie.

Hos Apo Pharm har vi et bredt udvalg af massageolier, alle med forskellige egenskaber, så du har mulighed for at finde en der falder lige i din smag. De er tappet på attraktive 100 milliliters lysbeskyttede glasflasker.

En skøn buket af 100% naturlige olier til velduftende massage, velvære i badet og pleje af håret. Alle er de lette på huden, drøje i brug og har et behageligt ”glid”. Dejlige også til velgørende fod- og kropsbade.

Brug dem efter deres formål: Efter træning, en bedre nattesøvn, et løft af humør og energi, mod ømme led og muskler, lindring ved PMS, kløende hovedbund, til pleje af skæg, m.m. Deres forskellige sammensætninger af ægte æteriske olier opfylder hver sit formål og virker positivt på krop og sind.

Alle vores massage- og badeolier er rige på antioxiderende og hudplejende E-vitamin og linolen. Naturligt holdbare og veganer-venlige. Læs mere under de enkelte massage- og badeolier.

Se alle de lækre krops- og basisolier her