Viser 1–12 af 16 resultater

Krops- og basisolier

Til daglig pleje, massage og bad.

Plejeolier til flere formål

Krops- og massageolier til ethvert formål: Ekstra forkælelse, efter træning, bedre nattesøvn, løft til humør og energi, mod ømme led og muskler, balancering af PMS, kløende og irrteret hovedbund, pleje af skæg, m.m.

Oliernes beriger huden med naturlige vitaminer og antioxidanter og humøret med positive påvirkninger. Brug olierne til massage, i badevand eller til pleje af huden efter bad.

Naturligt holdbare og veganske.

Økologisk baseret pleje i særklasse finder du i Sunpati Zen Soft Body Oil: En lækker krops- og massage-olie med en skøn, blød duft og ekstra fugt-bindende og genopbyggende indhold. For skøn, let-optagelig pleje af huden på kroppen og en ekstra forkælende massage med udsøgte.

Basisolier

Vi fører kun 100% naturlige basisolier godkendt til kosmetisk brug. Brug dem direkte fra flasken eller bland dem evt. med andre basisolie efter behov.

En basisolie dufter som oftest stilfærdigt og neutralt. Ønsker du duft og ekstra virkninger, så tage et kig på vores æteriske olier.

Kig i vores rige udvalg af hud- og aromaterapeutiske olier. Alle med skønne dufte og virkninger. På æteriske olierkan du læse om deres anerkendte og positive, plejende virkninger, gode kombinationer, anvendelse, m.m.

Se krops- og basisolier her