Viser alle 12 resultater

Goloka Duftolier

Vores Goloka Duftolier er ”Som at være der selv”: Naturidentiske kopier af duftene af dyre æteriske olier fra rose, jasmin, sandeltræ, palo santo og ekstrakt af ægte vanilje – dog uden aromaterapeutisk virkning. Goloka duftolierne tillader en at nyde en naturtro duft af disse kostbare og velduftende olier for små penge.

Goloka er sanskrit og betegner en af Krishnas mange boliger: Stedet for kærlighed, glæde og lykke. Krishna er hinduismens højeste guddom betegnes som ”Den der er over alle og altid er tilstede”.
Dette passer exellent på Goloka Duftolier. De kan doseres i større eller mindre styrke og giver afvikler deres skønne, natur-identiske dufte stabilt til omgivelserne. Dråbetæller i flasken gør dem nemme at dosere.

Æteriske olier og duftolier kan supplere hinanden i duftlamper. Duftolier kan ikke kopiere virkningerne af ægte æteriske olie, men er sammensat så de molekylært kopierer de originale oliers deres duft. Goloka er mestre i denne parfumeur-kunst.

Golokas duftolier produceres i Indien, hvor Goloka har en høj social profil. Golokas sponsorer bl.a. disse hjælpeprogrammer i Indien via sine indtægter:

Børn: The Akshaya Patra Foundation, der hver dag sørger for at fattige børn får et frokost-måltid.

Enker: Uddannelse og træning i at lave håndlavet røgelse.
Studerende: Hjælper med skolepenge.

Se vores velduftende udvalg her